Снимат биографичен филм за Крис Корнел, покойният фронтмен на Саундгардън и

...
Снимат биографичен филм за Крис Корнел, покойният фронтмен на Саундгардън и
Коментари Харесай

Снимат биографичен филм за Крис Корнел

Снимат биографичен филм за Крис Корнел, починалият фронтмен на  " Саундгардън " и " Аудиослейв ", съобщи Би Ти Ви. В " Black Days "  в ролята на една от най-емблематичните гръндж икони ще се превъплъти американският актьор Джони Холидей. Продукцията е още в начален етап, като фотосите би трябвало да стартират на 10 септември. Представителите на фамилия Корнел, които се грижат за наследството на починалия музикант, заявиха обаче че филмът не е утвърден или оторизиран от тях: " Никой не се е свързал с нас за някаква информация ". 

В предишното Джони Холидей игра Карл Пъркинс във кино лентата " Walk the Line " за кънтри легендата Джони Кеш. Страницата за кастинг на кино лентата демонстрира обаче че за " Black Days "  все още се търси различен артист, който да играе младия Корнел - на възраст от 12 до 16 години.

Крис Корнел умря през май 2017-а. Той беше открит мъртъв в банята на хотелската си стая след концерт. Като публична причина за гибелта му полицейските управляващи показаха самоубийство, като музикантът се е обесил.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР